2006: No els volem exiliats

L’acampada, realitzada el 30 de setembre i 1 d’octubre simulava els campaments de Refugiats sahrauís, a la platja de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú i tenia l’objectiu de sensibilitzar i mostrar la nostra repulsa per l’ocupació i la repressió marroquina al Sàhara Occidental, exigint al Govern del Marroc la llibertat dels presos polítics, el respecte pels Drets Humans i La Celebració de l’ONU referèndum d’Autodeterminació just i transparent.

Les activitats van començar el dissabte a la tarda, amb una xerrada-debat sobre els drets humans al Sàhara Ocupat amb Cristina Navarro de Juristes pel Sàhara, Mohammad Labeid de AFAPREDESA (Associació de Familiars de Presos i Desapareguts Sahrauís) i Abba Haiser.

Diumenge matí va haver una matinal infantil amb xocolatada i jocs amenitzats per l’actuació musical del grup de Vilanova i la Geltrú, Candombe.

L’acte va finalitzar amb la lectura del manifest precedida per les intervencions dels representants del moviment solidari amb el Poble Sahrauí, la Delegació del Front Polisario a Catalunya i els Representants polítics locals I nacionals.

01-10-06-001 01-10-06-009

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *