2007: Amb 32 anys n’hi ha prou

 

20-10-07-011

El 20 i 21 d’octubre de 2007 es va celebrar la quarta edició de l’Acampada Solidària amb el Poble Sahrauí a la platja de Vilanova i la Geltrú.

Sota el lema Amb 32 anys n’hi ha prou, el dissabte va haver una xerrada a càrrec de Sultana Jaya, jove estudiant que va perdre un ull durant la manifestació d’estudiants sahrauís a Marràqueix, precedida d’una Intervenció del delegat del Front Polisario a Catalunya, Emborik Ahmed, que va exposar la situació actual a les Zones Ocupades del Sàhara Occidental.

Després en una taula de debat es van exposar els diferents projectes de Cooperació amb els campaments de Refugiats, que es duen a terme des de Catalunya, acompanyada d’una exposició fotogràfica dels mateixos.

En finalitzar aquesta taula es va realitzar l’acte institucional de Suport al Poble Sahrauí amb els representants del Moviment Solidari, politics locals i nacionals i el Representant del Front Polisario.

El dia va finalitzar amb un sopar solidari i actuacions musicals.

Diumenge matí va haver una matinal infantil amb xocolatada i jocs, per acabar amb la lectura del manifest de l’acampada.

20-10-07-004

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *