2004: No els volem refugiats

7 (1)

 

Amb el lema NO ELS VOLEM REFUGIATS, el moviment solidari amb el poble sahrauí de l’’Alt Penedès, Baix Penedès i Vilanova i la Geltrú ha organitzat una acampada solidària i festiva amb el poble sahrauí.

L’’acampada, que simula un campament de refugiats, es va fer el cap de setmana del 16 i 17 d’octubre, a la platja Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú, amb l’’objectiu de sensibilitzar i mostrar el nostre rebuig a l’’ocupació marroquí del Sàhara Occidental, exigint la celebració d’’un referèndum d’autodeterminació net i transparent.

Al llarg de tot el cap de setmana es van organitzar tallers de pancartes (per omplir la platja de Vilanova amb pancartes solidàries amb el Sàhara), de henna (decoració de mans i peus tradicional sahrauí), de xapes amb eslògans solidaris amb el poble sahrauí, de música i dansa sahrauís, de maquillatge, de malabars i de trenes de colors, entre d’’altres. Al vespre, es va fer un sopar solidari , seguit d’’actuacions musicals. A la matinada, vem gaudir d’’una Vetllada sahrauí, amb contes, poemes i exhibició de danses aquells que les hagin après al taller de la tarda. Una sessió de matinades amb gralles van despertar els acampats que van poder esmorzar una bona xocolatada. Jocs de cucanya i parlaments institucionals van acomiadar la primera acampada a la platja de Vilanova en solidaritat amb el poble sahrauí.

acampada pel poble saharaui 057       IMG_4303

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *